Praktisera hos oss

Lediga tjänster utannonseras på Stockholms stads hemsida, www.stockholm.se, under Lediga jobb. Du hittar dem också hos Arbetsförmedlingen.

Vid kortare anställningar upp till 14 dagar samt timtjänst anlitar Stockholms stadsbibliotek bemanningsföretaget Bemannia.

Att praktisera på en arbetsplats är ett bra sätt att få inblick i hur det fungerar på arbetsplatsen och i ett yrke. Om du är intresserad av att praktisera eller arbetsträna på något av Stockholms stadsbibliotek så är du välkommen att fylla i formuläret med en presentation av dig själv och ditt önskemål. Vi bereder plats för så många som vi har möjlighet att ta emot. Observera att du ska vara skriven i Stockholms stad för att kunna söka en praktikplats hos oss. Om du studerar på en bibliotekarieutbildning behöver du inte vara skriven i Stockholm. Söker du arbetspraktik eller arbetsträning hos oss ska du ha en kontakt på försäkringskassan eller från en arbetsförmedlare.

OBS! Välj bara ett bibliotek som du vill vara på. Skicka bara en ansökan tack.

Kista bibliotek, Kungshomens bibliotek och Tranströmerbiblioteket tar inte emot praktikanter, praoelever eller arbetstränande för närvarande.

När det gäller förfrågningar till Kulturhuset, maila direkt till: registrator@stadsteatern.stockholm.se.

Namn och kontaktuppgifter

Uppgifter om skola/anordnare