Praktisera hos oss

Lediga tjänster utannonseras på Stockholms stads webbplats, www.stockholm.se, under Lediga jobb. Du hittar dem också hos Arbetsförmedlingen.

Vid kortare anställningar upp till 14 dagar samt timtjänstgöring anlitar Stockholms stadsbibliotek bemanningsföretaget Bemannia.

Att praktisera på en arbetsplats är ett bra sätt att få inblick i hur det fungerar på arbetsplatsen och i ett yrke. Om du är intresserad av prao eller studiepraktik på något bibliotek inom Stockholms stadsbibliotek så är du välkommen att fylla i en presentation av dig själv och ditt önskemål i formuläret längre ner. Välj bara ett bibliotek som du vill vara på. För att kunna söka prao eller studiepraktik hos oss behöver du vara skriven i Stockholms stad. Undantaget är om du studerar på en bibliotekarieutbildning, då behöver du inte vara skriven i Stockholm.

Kista bibliotek och Tranströmerbiblioteket tar inte emot praktikanter eller praoelever för närvarande.

Stadsbiblioteket tar inte emot fler praoelever under våren.

När det gäller förfrågningar till Kulturhuset, maila direkt till: registrator@stadsteatern.stockholm.se.

Om du är intresserad av annan typ av praktik eller arbetsträning på något av våra bibliotek så skickar du ett mejl till Arbetsmarknadsförvaltningen på efas@stockholm.se.

Namn och kontaktuppgifter

Uppgifter om skola/anordnare