Praktisera hos oss

Att praktisera på en arbetsplats är ett bra sätt att få inblick i hur det fungerar i yrkeslivet. Målen med praktikplatser kan se olika ut, därför har vi olika typer av praktikplatser beroende på vilket ditt behov är.

Praktik och arbetsträning

Du som är inskriven som deltagare i stadens verksamheter på SFI, Komvux Stockholm eller Jobbtorg Stockholm är välkommen att söka praktikplats på något av våra bibliotek. För att ansöka om en sådan praktikplats skickar du ett mejl till Arbetsmarknadsförvaltningen på e-post efas@stockholm.se.

Prao och studiepraktik

Är du intresserad av prao eller studiepraktik på något av våra bibliotek är du välkommen att ansöka via formuläret på den här sidan. Välj endast ett bibliotek som du vill vara på. För att kunna söka prao eller studiepraktik hos oss behöver du vara skriven i Stockholms stad. Undantaget är om du studerar på en bibliotekarieutbildning, då behöver du inte vara skriven i Stockholm.

Kista bibliotek och Tranströmerbiblioteket tar inte emot praktikanter eller praoelever för närvarande.

När det gäller förfrågningar till Kulturhuset, maila direkt till: registrator@stadsteatern.stockholm.se.

Namn och kontaktuppgifter

Uppgifter om skola/anordnare