1 - 50 of 175 results

Show:
 1. Cover art: Lises planering by

  Lises planering kreativ ordning för ett härliga ...

  Känner du också att det är svårt att hålla reda på saker, att du vill ha en lugnare tillvaro och överblick på saker som ska hinnas? Då är analog planering något för dig. Lise Hellström har utarbetat ett system där du samlar allt som ska göras, idéer,...

 2. Cover art: När by

  När vetenskapens hemligheter om perfekt tajming

  När ska du egentligen ta dagens viktigaste beslut och varför ska du undvika att åka till akuten på eftermiddagen? Daniel Pink redogör här med exempel och praktiska råd för vetenskapen bakom tajming.

 3. Cover art: Politik, mobilitet och miljö by

  Politik, mobilitet och miljö om den historiska ...

  Författaren hävdar att bilismen under 1900-talet varit underbeskattad. Genom att bilismen inte fullt ut betalat sina samhälleliga kostnader har ett mer omfattande vägtransportsystem byggts upp än vad som annars skulle varit fallet. Effekten blir en allt större...

 4. Cover art: Handelsplats, shopping, stadsliv by

  Handelsplats, shopping, stadsliv en historik om ...

  Författaren, som är stadshistoriker, skildrar detaljhandelns historia. Speciellt betonas sambandet mellan detaljhandelns utformning och stadslivet.

 5. Cover art: Kärnavfallets politiska utmaningar by

  Kärnavfallets politiska utmaningar

  En antologi på temat kärnavfall. Författarna söker här identifiera centrala svårigheter i den kommande hanteringen av avfallet och lyfter fram områden där vidare forskning behövs.

Improve your search with the facets below:

Type of media

Year

Top of the page