Lyckas med beteendeförändringar - få en nystart

Handfasta tips och kunskap

Psykologerna Alexander Rozental, Martin Oscarsson och Per Carlbring föreläser om beteendeförändringar och hur du lyckas med dem utifrån sin nya bok ”Tio i tolv”.

Välkommen på en föreläsning som hjälper dig att fortsätta att hålla dina nyårslöften och skapa beteendeförändringar som håller långt efter tolvslaget. Vill du börja träna, äta sundare, bli mer effektiv på jobbet, eller förbättra dina nära relationer? Nyårslöften är ett smart sätt att komma igång med nya vanor och överge gamla. Ändå håller våra föresatser ofta inte särskilt länge, framåt februari är det redan glesare på gymmen. Här får du handfasta tips och kunskap om hur målsättning, rutiner och prokrastinering påverkar din förändring och hur du kan lyckas med den – vare sig det handlar om ett nyårslöfte eller en nystart i allmänhet.

Samarbete med förlaget Natur & Kultur. Boken säljs till specialpris i samband med föreläsningen.

Vill du vara säker på att få en sittplats? Boka i formuläret eller ring vår kundtjänst på telefon 08-508 30 900. Bokningen stänger en timmer före programstart.

Kom i tid! Bokade platser släpps 10 minuter innan programstart och det finns även ett antal drop-in-platser och stå-platser.

 

Datum

 • Lyckas med beteendeförändringar - få en nystart
  Date:
  2019-01-22
  Time:
  18:00 - 19:30

Event registration

The registration for this event is closed.

Plats

Rotundan Stadsbiblioteket


Biblioteket tipsar

Datum & tid

 • Lyckas med beteendeförändringar - få en nystart
  Date:
  2019-01-22
  Time:
  18:00 - 19:30

Event registration

The registration for this event is closed.

Event Location

Rotundan Stadsbiblioteket

Last updated
2018-12-13

Print

Top of the page