Norra Djurgårdsstadens bibliotek

Norra Djurgårdsstadens bibliotek

Den här veckan
Veckodag Tid Öppet/Stängt
Måndag Stängt
Tisdag Stängt
Onsdag 10:00 - 17:00
Torsdag Stängt
Fredag 10:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Med anledning av covid-19: Risken för smittspridning av coronaviruset är fortfarande hög. Känner du dig inte fullt frisk ska du inte komma till biblioteket. 

   

   

  Besök oss

  Adress
  Bobergsgatan 81-83
  115 42 Stockholm

  Visa på karta (Google Maps)

  Om oss

  Bibliotekets barnavdelning, med draperi, rislampor och hyllor med böcker
  Foto: Stockholms stadsbibliotek

  Med anledning av covid-19: Risken för smittspridning av coronaviruset är mycket hög. Besök oss bara om du bedömer det som nödvändigt, och håll ditt besök kort. Känner du dig inte fullt frisk ska du inte komma till biblioteket.

  Max antal besökare samtidigt är 8 personer (plus personal). Är det fullt kan du behöva vänta på din tur. Du kan lämna din bok utomhus under bibliotekets öppettider. Vi erbjuder även avhämtningsservice.

  Läs gärna en e-bok

  Norra Djurgårdsstadens bibliotek är ett profilerat barn- och ungdomsbibliotek vad gäller aktiviteter och utbud av medier. Men här finns även böcker och tidskrifter för vuxna.

  Hit tar du dig enklast genom att promenera från Ropsten. Alternativt med buss 6, 54 eller 75. Biblioteket ligger på Bobergsgatan i hörnet mot Settergatan.

  Här kan du låna en bok, pyssla, hämta en reservation eller läsa en tidskrift. Biblioteket har gratis wifi och rullstolsanpassad toalett. Här kan du också skriva ut med appen Princh, scanna och kopiera (det går bara att betala med kort). Vi har böcker på svenska, engelska och spanska. För förskolor erbjuder vi förskoleöppet och annan extra service. Prata med oss för att få veta mer!

  Biblioteket ligger i gatunivå, är 140 kvadratmeter stort och har en takhöjd på 4,5 meter. Inredningen består till stor del av återbrukade material på naturtema. En del av biblioteket kan delas av och bli ett rum för filmvisningar och andra evenemang.

  Följ oss gärna i sociala medier! #norradjurgårdsstadensbibliotek 

  Östermalms bibliotek på Facebook
  Östermalms bibliotek på Instagram

  Besök oss

  Adress
  Bobergsgatan 81-83
  115 42 Stockholm

  Visa på karta (Google Maps)

  Kontakt

  Telefonnummer
  Bibliotekens kundtjänst
  08-508 30 900
  Norra Djurgårdsstadens bibliotek
  08-508 30 755
  E-post
  norradjurgardsstaden.ssb@stockholm.se

  När du kontaktar oss via brev, e-post eller formulär på webbplatsen, behandlar vi de personuppgifter du uppger enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) och Offentlighets- och sekretesslagen (OSL) (2009:400).

  Senast uppdaterad
  2021-06-28

  Skriv ut

  Till toppen av sidan